Annonsere

GREAT HOTELS, FOOD & WINE har fokus på hoteller verden rundt – hoteller med personlighet, sjel og atmosfære og gjerne en historie å fortelle. Magasinet er det eneste hotellmagasinet i Norge rettet mot forbruker.

Innholdet fokuserer på hoteller, herregårder, historiske hoteller, flytende hoteller som cruiseskip, elvecruise, designerhoteller, boutiquehoteller, beachresorts, fjellhoteller, lodger og andre flotte boenheter verden rundt, i tillegg til restauranter, hotellrestauranter, frokoster, helsekost etc .

Målgruppen er den jevne kvinne og mann som liker å reise, bor mye på hoteller og setter pris på et godt hotellrom i et trivelig eller spennende hotell – og et godt måltid.


GREAT GOLF of Course er et norsk reisemagasin på nett med fokus på golfreiser.

Innholdet fokuserer på flotte golfbaner, golfklubber, golfresorts og golfdestinasjoner verden rundt, men inkluderer alltid kultur, matkultur, vin, byportretter, strender og annet som preger destinasjonen. Great Golf er et reisemagasin – for golfere, og andre. Kun reiserelatert stoff.

Målgruppen er menn og kvinner, godt voksne 30+, som har god utdannelse, solid økonomi, gjerne er beslutningstakere, glad i det gode liv og som liker å reise og reiser mye.


GREAT SPA & HEALTH Health er et norsk nettbasert reisemagasin med fokus på velvære og helse.

Innholdet fokuserer på hyggelige spahoteller, sparesorts, dagspa, helserelaterte spa og destinasjoner verden rundt med kvalitetsfoto fra alle hoteller og destinasjoner. Artiklene inneholder mer enn bare spa – som kultur, aktiviteter, kosthold, viner og byportretter, som gjør artiklene til reiseartikler. Men alltid med spa, velvære og helse som en basis for artikkelen. I tillegg inneholder Great Spa & Health fagartikler rundt alt fra kosthold og helse til behandlinger og produkter.

Målgruppen er den bevisste, voksne kvinne (og mann) 30+, som er opptatt av eget velvære, egen helse, er glad i det gode liv, liker å reise og har økonomi til å reise og frekventere spa, helsespa og spahoteller. Great Spa & Health er spesielt spisset mot denne interessante målgruppen.


Annonsering på nettsider: Ta kontakt.

Kontakt:

Terje Myklebost

Telefon: 90 57 36 73 terje@greattravel.no